måndag 9 maj 2011

The pressure is on, we feel it. But we've got it all, belive it.

Gör en Sofia och skriver lite om gårdagens match som helt klart är värd att skriva om. Vi tog alltså våra första poäng i divison 3. Varför börja med en fjuttig enpoängare (vilket det på Patrik lät som att vi satsade på) när vi kan vinna med 3-1 mot Viksjö, som på försässongen slog ut oss ur Victoria Cup med 4-1? Det var länge sen en seger kändes så skön och viktig.

Förra sässongen i divison 4 var ju en riktig drömsässong med endast en förlust under seriespelet. Vi tog segrar för givet och det är först nu efter ett antal förluster, som plockat ner oss på jorden igen, som det känns speciellt att vinna igen. Serien nu är ruskigt jämn och varje poäng är skitviktig. Sen att vi som underdogs tar de tre första poängen mot ett av de mer rutinerade lagen i serien är creeeed till oss.

Jag var så stolt efter matchen, vi kämpade som ett lag och jag kände sann laganda för första gången på länge. Jag tror på oss, mer än någonsin nu. FAN vad bra vi kan bli tjejer, hoppas ni förstår det. Patriks filosofier har lyft oss och kommer att höja oss ännu högre. Han är grym, vi är grymma!

Placeringarna säger absolut ingenting om serien, men just nu ser det förjävla bra ut!

Att det dessutom ser ut som nedan efter första omgången i divison 5 är bra fint det också. Vallentuna Damfotboll tog alltså hem totalt sex poäng igår, vilken dag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar