tisdag 8 mars 2011

Välkommna upp, Harry och Edward.

Självscanningkort på Willys - Check! Vuxenpoäng för det? - Ja! Och vi fick inte bara med oss ett självscanningkort hem igår utan tre fulla kassar mat, varav en med helt onödiga saker med motivering från Christian: "När man väl behöver det så ska det fan finnas!". Jag sa samma sak om blöjjor och barnmat, han nappade inte på det.

Ozzy fyllde två år igår så Caroline kom och fikade med oss, Ozzy var social och hälsade på henne när hon kom för att sedan stå och gorma vid dörren för att bli utsläppt, han ville inte fika. Han kom in en snabbis vid klockan tio för att kasta i sig lite torrfoder för att sedan skrika och klättra på dörren för att bli utsläppt, igen. Kul katt, sover hela dagarna när vi är på jobbet och sticker så fort vi kommer hem. Tonårsförälder? - ja visst!  Föredrog att ha honom lite rädd, osäker och i ett ständigt behov av närhet. 

Ikväll väntar fotbollsträning, lite styrketräning på det och slutligen montering av mina nya fina bokhyllor som kom med posten idag. Äntligen får Harry Potter-serien och Twilightsagan en värdigare plats än i en flyttlåda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar