måndag 23 januari 2012

Fantastiska helg

Ja, det har varit en minst sagt fantastisk helg, produktiv och härlig.

I fredags fyllde älskade mamma 46 år. Visst fan ska det firas och det slogs på stort med middag för fem (mamma, pappa, Erika, jag och Christian) på restaurang Lilla Cypern. Underbar mat, underbart att dricka underbart sällskap - en underbar kväll helt enkelt. Det skrattades något kopiöst under kvällen, det var länge sen jag skrattade så mycket. Hoppas mamma var lika nöjd som vi andra.



Lördag = Upp tidigt, ut med hunden, till Arninge och storhandla och sedan hem till mamma och pappa för födelsedagsfika med mormor och morfar. Snabbt hem för att sätta igång med helgens to do - göra om i badrummet. På med första lagret färg som var minst sagt inspirerande att måla med (genomskinlig). Även badkarsfront sågades, och sattes ihop och svartbetsades ett lager. Klara lagom till handbollen som för övrigt blev en jävla flopp. Svenska handbollslandslaget blev i och med den matchen en skam för svensk idrott. Från handboll till middag hos mamma och pappa - whiskeymarinerad lammfilé (MMMMMMMMMMM), och Gladiatorerna. Efter Gladitorerna, raka vägen hem och måla första lagret vit färg och här börjar det äntligen synas lite skillnad. Badkarsfronten betsades ett lager till och sen var det sängen.

Söndag = Upp tidigt igen och måla andra och sista lagret vit färg. Frulle på det och sen långpromenad med mamma och pappa. Hem till Bergvägen för hårfärgning och klippning och därefter raka vägen till Ikea och inhandling av hyllor, bänkskiva och annat smått och gott till badrummet. Efter det hämta Diesel, åka hem och fortsätta i badrummet och lagom till klockan 20:30 var vi klara. Badrummet är så snyggt - resten av lägenheten katastrof så nu återstår en storstädning när vi har tid. Före och efterbilder kommer i separat inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar