onsdag 19 oktober 2011

Ljusglimtar i höstrusket

När hösten, just nu, bara bjuder på regnrusk och storm så får man skapa sitt eget ljus i vardagen. Arbetsveckan går mot halvtid och snart är vi på rätt sida om onsdagen och detta ska firas med Twilightmarathon ihop med min Twilightsoulmate Matilda Kalle Rosberg. Breaking Dawn står och knackar på dörren och för att inte bryta marathontrenden så är denna kväll ett måste för att vi ska få gå på premiären. Det blir sushi, frukt och choklad för hela slanten så nog fan ska vi palla med alla tre filmerna!
Det är kvällar som denna som gör arbetsveckan lättare att uthärda.

 Mössorna är ett krav för att komma in på vår marathonkväll. Har du ingen sån här mössa är du inte välkommen. Enda anledningen till att Christian får vara kvar i huset denna speciella kväll är för att han också äger en sån här mössa!

2 kommentarer:

  1. Ja det är konstigt men vissa passé bättre i skägg än andra. Men det är ju tur att det är olika, så alla inte ser likadana ut:) haha jag tror inte Chritian vill ha det skägget, du ser väl att han inte får någon utväxt en lite snutt precis under nästan och inget precis på hakan, men det runt om det är buske;)

    SvaraRadera