torsdag 5 maj 2011

You are a friend, or maby a twin.

The lil twin is back efter en allt annat än bra vistelse i Filippinerna. Hon har kommit hem med en story som skulle kunna knäcka TV4, frågan är om hon ska berätta och i så fall för vem. Hur som helst, hon är hemma och det är det viktigaste. En och en halv vecka kändes som de planerade två månaderna så det var helt enkelt hög tid att komma hem.

Jag och de bästa tvillingparet i världen tog en härlig (läs grå, iskall) morgonpromenad runt Mörby. Nej, inte Mörby som har ett shoppingcentrum och en egen tunnelbanestation utan Lindholmens Mörby. En runda som bjuder på skog, stall, hästhagar, åkrar och lervägar. Det är så vi bor och vi gillar det. Morgonpromenade slutade i en gemensam frukost på Stenby där vi tröck i oss ägg och brieost i takt till Tomas Ledin.
Jag kunde inte ha börjat min dag på ett bättre sätt och det blev ju inte sämre av att the big twin (therese är inte stor, det är malin som råkar vara jävligt liten) höll mig sällskap på lunchpromenaden. Fick lite hopp om sommaren igen då vi faktiskt blev varma på vägen tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar