måndag 4 april 2011

Helgresumé

"Ledig helg" helt utan sovmorgon och lugn och ro. Sovmorgon hade ju varit något men lugn och ro är kanske lite överskattat. Lördagen var fullt ös medvetslös (inte ens nära men) i stort sett hela dagen. Handledarutbildning 09:00, var på jobbet 08:00 för att fixa i ordning. När alla betalningar var mottagna och pausfikat var inhandlat for jag till Bergvägen där en vänlig syster hjälpte mig att färga håret. Där efter full gas ner till jobbet igen för att ta emot nästa gäng till 13:00-kursen. Efter att jag brygt tre fulla kannor kaffe, lagt upp nytt fika, tagit emot alla betalningar och gjort dagsavslut for vi till Kia Motors, Åkerberga för lite pimp my ride (däckbyte samt tvätt). Det var en ny Swarley som rullade ut från parkeringen två och en halv timme senare. Snabbt stopp i Arninge på vägen hem för duschdraperi och badrumsmattor samt Maxmat. Väl hemma tröck vi i oss maten för att sedan sätta upp duschdraperiet som blev lite av ett skämt, men det fungerade till slut. Åka och hämta Carro och kladdkaka för att sedan spendera resten av kvällen med att måla på gästväggen och spela in en bättre version av Henrik Lundqvists Head and Shouldersreklam.


Söndagen bjöd på motion utan dess like. Samling 10:30 för träningmatch mot Mariehamn. Väldigt duktigt och spelskicklig lag men vi gav dom en match, minst sagt. De hade väl ett litet övertag i början men vi höjde vår egen ribba och ägde hela andra halvlek. Dom fick en riktigt skitmål i slutet och vi sköt alla våra skott utanför. Slutresultat 2-3 (fördel Mariehamn). Efter matchen bar det av till Bergvägen 15 igen för klippning av de redan färgade håret. Därefter hem, byta om till promenadkläder och ge sig ut på ett jävla stolleprov ihop med Malle.

Christian och Chrille var och skateade i Vallentunna så vi bestämde oss för att gå dit (typ 6 km) för att sedan åka hem med dom. Efter fem minuter började det regna men det sket vi i och efter en timme var vi framme vid skatehallen men det visade sig att grabbarna inte hade några planer på att åka hem än så det var bara att vända på klacken och börja gå hemmåt igen. Men med så bra sällskap och med så mycket att prata om märkte vi inte hur trötta, blöta och kalla vi egentligen var. Vi hann ända till Veda innan Chrille och Christian kom ikapp och plockade upp oss. Då hade vi väl i runda slängar gått en mil och lite till. Lite pasta carbonara a la Malle och glass på det hemma hos oss sen så var kvällen fulländad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar